Despre noi

4brands despre noi

   SC. 4 BRANDS SRL şi-a început activitatea în anul 2011, având un număr de 30 de angajaţi. Prima activitate a firmei a fost prelucrarea de spume poliuretanice.

   La scurt timp a început producţia de perne (perne decor, perne de dormit simple sau memory de diferite dimensiuni) lărgindu-se gama de producţie şi numărul de angajaţi. Cea mai recentă activitate a firmei o reprezintă producţia de saltele pentru confortul personal al clienţilor noştri sau pentru diferite instituţii publice (spitale, gradiniţe şi altele), acestea fiind fabricate conform standardelor europene.

   Personalul firmei noastre oferă consultanţă profesionistă în informarea şi alegerea produsului potrivit pentru fiecare client. În funcţie de cerinţele dumneavostră se realizează modelul de produs personalizat.

   Întrucât opinia clienţilor noştri este foarte importantă pentru noi, personalul firmei se străduieşte să realizeze produse de cea mai bună calitate, astfel încât sunt puse la dispoziţie produse diversificate, păstrându-se realitatea pieţei şi raportul calitate-preţ.

 • 4brands saltele memory

  Saltele

  Pentru a vă putea bucura de un somn liniştit, aveţi nevoie de o saltea de calitate.
  4Brands vine în întâmpinarea dumneavoastră cu o gamă diversă de saltele (saltele din spumă normală, cu memorie, pentru copii etc.), confecţionate din materiale de cea mai bună calitate, având o garanţie de 2 ani.

 • perne microfibra 4brands

  Perne Microfibră

  Perne Microfibră hipoalergenică-medicinală, microfibră, se poate spăla la temperaturi de până la 95 grade Celsius (lucru care împiedică formarea bacteriilor şi acarienilor), este formată din husă matlasată, cu un strat gros de vată iar umplutura constă în 100% polyester tip biluţe siliconizate.

 • Perne microfibra decor 4brands

  Perne Decor

  Perne Decor cuprinde pernele decorative, care pot fi confecţionate dintr-o gamă diversă de material textil iar umplutura constă într-un amestec de fibră cu fulgi, sau doar fibră.

 • Perne sezut 4Brands

  Perne Şezut

  Perne şezut oferim o gamă diversă de dimensiuni şi modele pentru şezuturi (scaune, bănci etc).

 • 4brands perne memory

  Perne Memory

  Perne Memory din spumă poliuretanică flexibilă cu memorie, care se modelează după forma gâtului. Husa este bumbac 100%.
  Dimensiune standard: 500x330x110.

 • Produse produse copii 4brands

  Produse pentru copii

  Produse mobilier copii avem o gamă diversă de mobilier pentru copii, începând de la scaune şi măsuţe până la căsuţe şi construcţii, doar din burete.

 • Burete 4brands

  Burete

  Produse din burete, cu semnificaţii diferite, jucării, cuburi etc.

  Fulgi

  Fulgi din poliuretan sunt rezultatul măcinării spumei poliuretanice flexibile şi se folosesc în umplerea pernelor.

Filosofie

   Filosofia firmei este aceea de a creşte calitatea vieţii cu ajutorul produselor oferite. Pentru ca scopul să fie atins, se au în vedere producerea articolelor cu design inovativ şi găsirea soluţiilor practice, îmbunătăţindu-se CALITATEA şi CONFORTUL.

Misiune

   Misiunea firmei este de a găsi o organizaţie profitabilă, avându-se în vedere o îmbunătăţire continuă, fiind deschişi DEZVOLTĂRII şi atenţi la NEVOILE CLIENŢILOR.